Contactgegevens

Secretariaat

Mw. Anita op de Dijk - Duitman

Lelystraat 75

8265 BB Kampen 

06-21616188

secretaris@hervormdkerkkoorkampen.nl


 

 
  • 1

Jubilarissen Hervormd kerkkoor Kampen

 

 

 


 
Vanaf woensdag 9 februari is ook het Hervormd Kerkkoor Kampen weer van start gegaan met haar wekelijkse repetities. Na een lastige opstartperiode wegens ziekte binnen het bestuur een grote bestuurswissel konden we op 20 april onze jaarlijkse ledenvergadering weer houden en gelukkig een nieuw bestuur aan de leden voorstellen.
Deze vergadering was niet zomaar een vergadering zoals alle anderen. Maar liefst 3 jubilarissen die 50 jaar lid zijn en 2 die 55 jaar lid zijn! Voor alle 5 was er een mooie bos bloemen, voor de 50-jarigen ook nog een glasgravure om deze mijlpaal niet te vergeten.
Onze nieuwe voorzitter vroeg aan een van de jubilarissen wat het hoogtepunt was in haar carrière bij ons op koor? “Het is altijd gezellig, en de vele mooie leuke reisjes die we vaak maken, daar geniet ik van!”, was haar antwoord.
Houdt u ook zo van zingen? En zou u ook graag in een koor willen meezingen? Maar is het er nog nooit van gekomen? Dan bent u van harte welkom om onze repetitie avond een keer mee te beleven en de gezelligheid bij ons koor te proeven. Wie weet kunnen we u dan een volgende keer als lid begroeten.
We repeteren elke woensdagavond vanaf 19.30 tot 21.30 uur in de Lemkerzaal van het Broederhuis. We zien uw komst graag tegemoet. I.v.m. koningsdag en dodenherdenking repeteren we weer vanaf 11 mei!
Voel u welkom!
Ook staat na 2 jaar ons eerste concert weer gepland! En wel op 17 juni 2022 in de Nieuwe Kerk! Onze dirigent, Harry Hamer, is dit jaar 50 jaar organist in de Nieuwe kerk en we willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er staan ook al andere optredens op de agenda. Zo hopen we in oktober onder de Peperbus in Zwolle te zingen en in november in de Hofstadkerk te Apeldoorn.
Zoals u ziet zitten we niet stil en gaan we weer volop van start.