Mw. Femkelien Engelsman- Klooster

secretaris@hervormdkerkkoorkampen.nl

Muzikale staf

Dirigent: Harry Hamer

Zijn voorliefde voor orgelklanken openbaarde zich al op zeer jeugdige leeftijd. Als 5-jarige werd dan ook begonnen met harmoniumlessen o.l.v. de heren Jan Bosch en Lammert Neijmeijer. Na het volgen van de eerste orgellessen, die hij ontving van Henk Sleurink, werd hij  op zijn 16e benoemd tot organist van de Gereformeerde Nieuwe Kerk te Kampen. In 1972 behaalde Harry Hamer zijn diploma kerkelijk orgelspel van de Gereformeerde Organistenvereniging en legde daarmee de basis voor een studie aan het Conservatorium te Zwolle o.l.v. Jaap Dragt(orgel), Cees van Dalen(piano) en Jos Leussink(koordirectie). Dit resulteerde in het behalen van het einddiploma  C (solistendiploma) en het praktijkdiploma kerkmuziek, alsmede een speciale aantekening voor improvisatie.

Organist: Gerwin van der Plaats

Met ingang van 1 oktober 2008 is Gerwin van der Plaats aangesteld als vaste koor- begeleider van het Hervormd Kerkkoor Kampen. Zijn eerste medewerking was op 5 oktober 2008 met een jeugddienst in de Bovenkerk te Kampen. Wij hopen op een prettige en langdurige samenwerking.

Gerwin van der Plaats werkt veel samen met onze dirigent Harry Hamer en begeleide ons koor op orgel tijdens de koorreis naar Oostenrijk- Hongarije en Duitsland, het daarna gehouden benefiet concert, de cd opname "Jesus Remember me" ,het Air Gunners concert te Dronten en ons jubileumconcert in maart 2019